Saturday, June 23, 2018

Seoul Yummy Jakarta


Seoul Yummy officially opens its restaurant door to the foodies in Jakarta. Established in Singapore since 2008, Seoul Yummy has more than 10 years of Korean culinary experience and it has made a name for itself in Singapore as the go-to casual restaurant forquintessential traditional Korean cuisine with a modern twistNow K-Fans who love all things Korean will undoubtedly fall in love with the brand.

Monday, June 4, 2018

Deliki Jakarta


Hello foodies! Apa kabar kalian? gimana lagi laper gak? karena hari ini aku pengen buat kalian kelaperan pas baca review ini, kalau biasanya aku review restaurant kali ini agak beda, karena aku review salah satu home industry yang aku suka banget. Kalau kalian follow Instagram aku pasti udah sering liat nih aku post Nasi Gyutan pake Cabe Ijo atau Salted Egg Chicken, kalian tau ga sih itu aku pesen di mana? nah karena kalian banyak banget yang nanya, yaudah nih aku kasih reviewnya buat kalian, so this is Deliki