Friday, December 28, 2018

Joe & Dough Indonesia


From Singapore to Jakarta, here’s Joe & Dough! If you happened to follow me on Instagram, you must know I recently update about this new place which already became my favorite in the short time because seriously they good! Well, Joe & Dough is absolutely your top of mind while looking for pastry and coffee, but beside that they also have wide variety of menu, is that good? Read this article ‘till the end!

Friday, October 12, 2018

Grand Launching BINUS @Bekasi


Pendidikan itu sudah menjadi hal yang sangat fundamental, karena pendidikan adalah bibit dari pemuda-pemuda sebagai penerus bangsa ini, oleh karena itu sangat penting pendidikan hingga perguruan tinggi agar dapat menciptakan masa depan bangsa yang lebih baik lagi.

Sunday, August 19, 2018

Kuliner Kambing Terbaik di Jakarta


Hayo siapa suka sama kambing? banyak orang yang menghindari mengonsumsi daging satu ini, tapi tak sedikit juga penggila daging yang punya tekstur dan aroma khas ini, mungkin sebagian besar takut akan kandungan kolesterol pada daging ini yang bisa menyebabkan darah tinggi, tapi ternyata jika kita mengolahnya dengan baik maka akan tetap aman dikonsumsi dan memiliki kandungan protein yang tinggi loh. Memang segala sesuatunya tidak baik jika disantap secara berlebihan, tapi sesekali hmm gak masalah ya. Nah, kali ini gw mau kasih beberapa rekomendasi kuliner Kambing yang mantap!

Monday, July 9, 2018

RPB and SFF Asia 2018



Hello foodies, welcome back to The Hungry Doctor! Today’s post will be slightly different because I’m not doing a review but will share some exciting news on one of most exciting food and beverage events in Asia! What do you have in mind when think about a food festival?  I’m sure most of you would think about many food joints selling new food creations and products, street food vendors, and new food ventures. This one is different – it’s Restaurant Pub and Bar Asia (RPB) and Speciality & Fine Food Asia (SFFA)! Seriously, I can’t wait!

Saturday, June 23, 2018

Seoul Yummy Jakarta


Seoul Yummy officially opens its restaurant door to the foodies in Jakarta. Established in Singapore since 2008, Seoul Yummy has more than 10 years of Korean culinary experience and it has made a name for itself in Singapore as the go-to casual restaurant forquintessential traditional Korean cuisine with a modern twistNow K-Fans who love all things Korean will undoubtedly fall in love with the brand.

Monday, June 4, 2018

Deliki Jakarta


Hello foodies! Apa kabar kalian? gimana lagi laper gak? karena hari ini aku pengen buat kalian kelaperan pas baca review ini, kalau biasanya aku review restaurant kali ini agak beda, karena aku review salah satu home industry yang aku suka banget. Kalau kalian follow Instagram aku pasti udah sering liat nih aku post Nasi Gyutan pake Cabe Ijo atau Salted Egg Chicken, kalian tau ga sih itu aku pesen di mana? nah karena kalian banyak banget yang nanya, yaudah nih aku kasih reviewnya buat kalian, so this is Deliki 

Tuesday, May 22, 2018

Hario Cafe Jakarta


Hello foodies! If you happened to see my Instagram earlier last week, I attended the grand opening of the newest and probably the hippest café in town, yeah HARIO Cafe! Have you heard about HARIO before? They’re well-known worldwide and have a lot of coffee shop around the world, actually you can find the coffee shop in Serpong area, but for the café concept they only have 2 in the world, the first one in Tokyo and now in Jakarta! Thanks God we’re the lucky one! So here’s my experience at Hario Café.

Monday, February 19, 2018

#thehungrydoctorASEAN – Day 1 (Ho Chi Minh City)


Hello semuanya! Sorry agak terlambat buat ngepost perjalanan overland gw kemarin yang udah dijanjikan, soalnya tepar banget! Haha and finally this is my very first post about my last trip ke 4 negara di ASEAN dalam 10 hari yaitu Vietnam, Kamboja, Thailand dan Malaysia (of course jadi 5 sama Indonesia hehe). Postingan ini akan terbagi menjadi per-hari dan pastikan akan gw upload setiap 1-2 hari sekali. Jadi stay tune ya! Jangan lupa buat subscribe blog gw supaya kalian jadi yang terdepan mendapatkan updatenya.